PROGRAM DROPSHIP SYOK MELARAM SIRI KE-3

PENDAFTARAN DROPSHIP
DIBUKA SEKARANG

✅ Jana pendapatan RM 1,000 sehingga RM 30,000 sebulan

✅ Duduk di rumah sahaja tanpa perlukan modal

✅ Tak perlu redah jem yg berjam2 setiap hari untuk ambil stok ataupun pos barang

PERHATIAN!

Pendaftaran akan ditutup lagi:

Hari
Jam
Minit
Saat

Jangan sampai terlepas peluang!

Hanya 25 ORANG dropshipper SAHAJA kami ambil pada siri ini.
Siapa cepat dia dapat.

SEDIKIT PENGENALAN MENGENAI PROGRAM DROPSHIP SYOK MELARAM

  1. Pelanggan mencari produk di Kedai Online yg anda setup
  2. Pelanggan menghubungi anda untuk membeli produk yg mereka berkenan serta membuat pembayaran ke dalam account bank anda dgn harga Market yg anda letak
  3. Anda membuat pembayaran kepada Syok Melaram dgn harga istimewa khas untuk DROPSHIP sahaja, serta memberi butiran pelanggan anda untuk kami process
  4. Kami potongkan produk mengikut size pergelangan costumer anda, packaging serta poskan ke pelanggan anda
  5. Repeat the Process smpai anda terpaksa buat DUIT

Produk laku keras!
Panas macam Pisang Goreng Panas!

Emas Sadur Bangkok & Korea oleh Syok Melaram, dan akan datang pelbagai lagi aksesori Wanita dengan design yg TERHANGAT dipasaran. Kami update katalog kami setiap hari.

Design kami sentiasa ✅ UP TO DATE
✅ TRENDING dan
✅VIRAL!

BERATUS-RATUS PARCEL KELUAR SETIAP HARI

Biar kami sahaja yang handle, anda duduk sahaja dirumah hantar order kepada kami

PELANGGAN KAMI SEMUA PUAS HATI

Kami hanya menjual produk yg berkualiti, dan juga sentiasa memberikan servis yg terbaik untuk costumer.

Bayangkan setiap hari sales masuk, income pun berduyun-duyun masuk

Alhamdulillah, Agent Dropship Syok Melaram siri 1 dan 2
DAH BERJAYA menjana income lebih 4-5 angka sebulan, yang lebih 6 angka sebulan pun ada.

tengok leads masuk berduyun-duyun, seronok bila dapat close sales

Income yang dijana oleh salah seorang AGENT dropshipper kami

Setiap hari ada je income yang masuk

Pendapatan suri rumah yang join dropship kami pun boleh dapat banyak ni

Anda juga PASTI BOLEH buat! Sertai bisnes dropship Syok Melaram secara full time ataupun part time

DAPATKAN 3 BONUS DENGAN MENYERTAI PROGRAM DROPSHIP SYOK MELARAM HARI INI

Setiap dropshipper yang berdaftar kami akan berikan 3 bonus bernilai RM1098.00

Bonus 1 - PERCUMA Khidmat sales advisor

Kami bukan jenis tangkap muat! Setiap Ahli Dropship akan kami letakkan dibawah Sales Advisor dimana mereka ini semua mempunyai pengalaman menjual produk yang anda bakal jual. Kami didik anda sampai jadi!

Bonus 2 - PERCUMA Ebook MEMULAKAN BISNES DAN panduan menjual (bernilai RM 599.00)

Kami ajar A to Z cara-cara untuk menjadi seorang dropshipper berjaya dan cara-cara memulakan perniagaan anda secara full online. Kami juga ajar cara efektif dalam marketing dan close customer.

Bonus 3 - PERCUMA E-book Teknik Killer Follow Up Costumer (BERNILAI RM 499.00)

Dapat lagi e-book, yg berharga rm 499.00, dikumpulkan berdasarkan pengalaman-pengalaman kami dalam follow up costumer aksesori wanita. Jadi apa yg anda bakal dapat ini, merupakan, satu ilmu yang sangat mahal, kerana sangat practikal, bukan teori semata-mata.

sertai program dropship syok melaram

Pendaftaran akan ditutup lagi:

Hari
Jam
Minit
Saat

Hanya 25 ORANG dropshipper SAHAJA kami ambil pada siri ini. Ini untuk menjaga kualiti dan kelancaran sales bagi semua dropshipper.

Kami tidak terima sebarang pendaftaran lagi selepas ditutup.


Harga PROMOSI hanya untuk hari ini sahaja:

Bukan RM 1098.00

Bukan RM 390.00

RM 49.00

SAHAJA!!!

Pembayaran adalah DIJAMIN 100% SELAMAT oleh FPX

Copyright © 2020 - Syok Melaram

Shop
Sidebar
0 items Cart
Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)

Shopping cart

close
Scroll To Top