Home

WELCOME TO THE #1 WOMEN ACCESSORIES ONLINE SHOP

LATEST AND EXCLUSIVE DESIGN

The most affordable and trendy women accessories

Syok Melaram's Best Deal

PANDORA

HOT ITEM!

Latest design and hottest items at the moment

Syok Melaram's Best Deal

COMBO love

HOT ITEM!

Includes Biji Sawi necklace and Candy Love Kerawang bracelet.

Season Sale

Stay updated to the trend with our Season Sale, right in Syok Melaram’s website.

Free Shipping

Awarded to customers purchasing RM 200.00 and above worth of items.

1 to 1 replacement

Defective items will be replaced for you, for completely free.

Testimonials

LET's HEAR WHAT THEY SAID

"Still the best!! good product quality, affordable, excellent packaging. Here is my 3rd order, thank you very much for the gift and will repeat order soon."

Rozana bte Saad
MY
"Yeay! gelang dah smpai dah boleh melaram nak pergi kenduri rumah jiran tengah hari ni, Tq. "


Nur Farhana Muhd Rizal
MY
"Meme rekomen weh korang gelang ni, dah lah cantik, super duper glowing weh mcm emas betul. Boleh melaram dgn puas hati, berbaloi-baloi beli. Yang penting ada Cop 916 weh, haha. "​
Waniey bte Marzuki
MY
"Alhamdulillah gelang dah selamat sampai. Cantik sangat-sangat gelang ni macam emas yang betul. Memang puas hati sangat, nanti boleh beli lagi. Thank you SyokMelaram, thank you deliveryman!"​
Zanariah bte Abdul Ismail
MY
"Dah berkali-kali repeat order dengan syokmelaram, After sales service memang tip top, barang semua cantik-cantik, sampai pun dalam keadaan yang baik. Sangat-sangat recomended."​
Athirah bte Zulkifli
MY
"Barang dah sampai sis! cantik la sis macam emas betul, sampai pun laju, boleh lah saya melaram lepasni dekat pejabat, Tqvm Seller. Boleh repeat order lagi lepasni."

Nur Nabilah bte Hashim
MY

Rantai Tangan Kanak-Kanak

CHILDREN BRACELET COLLECTION

Shopping cart

close
Scroll To Top